LÄGER

I Lysekil har Dag Jönsson bedrivit tennisläger sedan 1980. Både ATP & WTA spelare har varit på tennisläger i Lysekil, liksom Norska och Svenska mästare. Lysekil är i det närmaste den perfekta lägerstaden med närheten till bad, fiske och olika idrottsaktiviteter.

Anmälan tennisläger  

Mailtennisservice.west@gmail.com
Telefon: +46 707 698 357
Kontakt: Dag Jönsson

I Lysekil har Dag Jönsson bedrivit tennisläger sedan 1980. Både ATP & WTA spelare har varit på läger här i Lysekil, liksom Norska och Svenska mästare. Lysekil är i det närmaste den perfekta lägerstaden med närheten till bad, fiske och olika idrottsaktiviteter.

På vår anläggning som är beläget i Kyrkvik har vi tre utomhustennisbanor – två grusbanor och en hardcourt. Förutom detta har vi även ett utomhusgym, där mycket av fysträningen under lägret genomförs. Vi tar även nytta av den vackra naturen som omger vår anläggning i vår fysträning. Då mycket konditionsträningen sker med turer ut i Stångehuvud naturreservat. 

Vid våra tennisbanor finns idrottshallen – Gamla idrottshallen. Här har vi en inomhusbana samt möjlighet för flertalet olika idrottsaktiviteter. Det är även här som övernattning sker under de läger som det gäller. För mer information om lägerplatsen se vår film!

I träningen kommer ni att drillas hela dagen med tennis och fysträning blandat. Mycket teknikövningar, blandat med matchspel och poängspel. Vi lägger upp träningen så att det passar alla deltagare oberoende spelnivå och ålder. Alla deltagare får även en t-shirt.

För mer information kring vår tennisklubb Gullmarens CentreCourt läs mer här.